Clinics

Speel jeu de boules bij Les Mille Îles

In ons Boulodrome of op de ruime buitenbanen van ons complex kunt u een clinic jeu de boules laten organiseren. U kunt op deze sportieve manier uw verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld familiedag vieren. In een tijdsbestek van 3 uur kunt u minimaal 2 spellen spelen. Vóór het eerste spel wordt er uitgebreid uitleg gegeven en ook tijdens het spel wordt u begeleid door leden van de vereniging.

Speelwijze

De teams worden ingedeeld d.m.v. speelkaarten: bv. 2 rode vieren spelen tegen 2 zwarte vieren, of: 3 rode zessen tegen 3 zwarte zessen. Hierdoor wordt het gezelschap door elkaar gehusseld. Als u het leuk vindt kunt u zorgen dat u wat (kleine) prijsjes heeft, zodat de inspanning beloond wordt. 

We hebben een kantine met een goed geoutilleerde kleine keuken. Wij kunnen groepen herbergen tot ruim 100 personen. Het minimale aantal deelnemers is vijftien personen, tenzij een clinic gehouden wordt op een verenigingsavond/dag. U kunt genieten van koffie of thee met gebak, een simpele of een uitgebreide lunch, diverse hapjes, of een warm, koud of Chinees buffet.

Voor informatie over beschikbare data en de diverse kosten kunt u contact opnemen met:

Mona Ursem
Tel. 06-22598396
npme.ursem@quicknet.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Jan Quax Jan Quax uit Noord Scharwoude heeft geschreven op 06/11/2022 om 20:39
Al surfend kwam ik op de site van Les Mille Iles terecht. Jaren terug lid geweest. Leuk om mijn naam en die van Hanny, overleden 2005, tegen te komen in de erelijst.
LedenLMI Jos Bunel LedenLMI Jos Bunel uit Noord scharwoude heeft geschreven op 15/02/2022 om 17:08
Ik wil het bestuur (commissies) complimenteren met al jullie inspanning .Of het nu gaat om het dagelijks besturen of organiseren van toernooien en /of festiviteiten , tuin onderhoud, de bar activiteiten , de inzet van de secretaris, De duidelijke taal die hierbij gebezigd wordt ,met name de helderheid en transparantie die Joke Duim hanteert in mededelingen naar de leden toe. Gevolgd door een nieuwe duidelijke website ben ik blij deel uit te maken van deze vereniging. Ik wil hierbij tevens de leden oproepen om vaker te komen spelen. Bezoek wat vaker de speel dagen ,des temeer spelers ,deste gezelliger speeldagen .Het bestuur verdient het. En ik heb nog lang niet tegen alle leden gespeeld KOM OP! Groet Jos Bunel
Mieke Buis Mieke Buis uit Noordscharwoude heeft geschreven op 15/02/2022 om 12:38
Ziet er goed uit ,en hopen dat ze er allemaal er op gaat kijken en er goed En dat ze er gebruik van gaan maken. Groetjes
Marianne Rozenhart Marianne Rozenhart heeft geschreven op 12/02/2022 om 16:47
Gisteren was de familiedag en wat een leuke dag hebben wij gehad!! de kinderen en kleinkinderen hebben genoten van alles! Ik wil alle vrijwilligers bedanken!!
OBS Barnewiel OBS Barnewiel heeft geschreven op 09/11/2021 om 14:07
Namens de kinderen van OBS Barnewiel bedankt voor de leuke ochtend. De kinderen (en de volwassenen) hebben genoten. Het was top georganiseerd. "Juf is dit schoolreisje?" zegt genoeg.
Betty Betty heeft geschreven op 09/11/2021 om 14:00
We hebben ontzettend genoten tijdens de clinic en barbecue afgelopen vrijdag. Het was natuurlijk ook prachtig weer, maar ook zonder dat mooie weer hadden we ons zeker vermaakt. Leuke mensen, mooie accomodatie en leuk spel!