Sextetten toernooi

Met een team van zes personen om-en-om een tête-à-tête, doublette en triplette spelen tegen een ander sextettenteam.

Beste boulesvrienden,

We hebben tien teams. Deze worden door loting verdeeld over twee poules. Deze poules spelen volgens een vast rooster een halve competitie tegen elkaar. De spelers spelen drie keer een triplette, twee keer een doublette en één keer een tête à tête. Voor de triplette krijg je bij winst 4 punten, voor de doublette 3 punten en voor de tête à tête 2 punten. Na vijf ronden wordt in beide poules de stand opgemaakt. In de finaleronden spelen de nummers 1 tegen elkaar, de nrs. 2 tegen elkaar etc. Het wedstrijdterrein wordt in vijf vakken verdeeld. De eerste vijf ronden wordt er steeds in een ander vak gespeeld.

In principe bestaat een team uit zes spelers. Iedereen krijgt een vast nummer. Bv.A1, A2 A3 etc. Hetzelfde geldt voor B, C, D t/m J. Voor sommigen is zes wedstrijden teveel. In dat geval mogen er onder een nummer twee spelers ingeschreven worden. Dan speelt de een wedstrijd 1,3 en 5. De ander 2, 4 en 6. Dat staat van te voren vast.

Iedereen moet zich wel realiseren, dat het een lange dag wordt. We beginnen om 10:00 uur. Ik denk, dat rond 18:00 uur de vijf ronden gespeeld zijn en daarna volgen de finaleronden.

Verder wordt in verband met de tijdsduur van het toernooi gedacht om dit te laten beginnen om 09:30 uur. Wat betreft de vrijwilligers voor de keuken en bar vormt dit geen probleem, maar toch wil ik ook de deelnemers vragen, zeker die van verderop komen, of de aanvangstijd van het toernooi om 09:30 uur problemen geeft. Ook hier vraag ik jullie om een respons.

Met vriendelijke groet,
Richard

 

Datum

dec 30 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 18:00