Bouletin April 2022

Jaarverslag 2021 Wedstrijdzaken

Klik hier voor de Word-versie

Door de Corona pandemie was het sportief gezien een mager jaar. De clubkampioenschappen konden niet gehouden worden en van de Jan Molenaar Trofee kon slechts het onderdeel doubletten gepeeld worden. Deze wedstrijd, waaraan 26 leden deelnamen, werd gewonnen door Klaas Meijn met Thomas Buiter op de tweede plaats en met op de derde plaats de helaas veels te vroeg overleden sympathieke Ruud Thielsch.

Het satétoernooi werd gehouden in juni, juli, september en oktober met respectievelijk 36, 24, 30 en 16 deelnemers.

Het Midweektoernooi vond plaats van juni tot en met november. Deels werd het gehouden met eigen leden en deels was het ook toegankelijk voor spelers van andere verenigingen.

Het American Petanque werd gespeeld in september, oktober en november. In september waren er 10 deelnemers, in oktober 20 spelers en in november 18.

Het Eurotoernooi op de donderdag werd in de tweede helft van 2021 gehouden uitgezonderd in december.

De NPC 2020-2021 werd na 31 oktober stopgezet en in 2021 niet meer vervolgd.
De NPC 2021-2022 kende zeven speelrondes. Op 11 december werd de laatste gespeeld.
In januari besloot de NPC commissie de competitie definitief stil te leggen en werd de eindstand de tot dan bereikte stand. Les Mille Îles 1 en 2 eindigden op de zesde plaats en handhaven zich in de tweede en derde divisie. Le Mille Îles 3 had zicht op de vierde divisie, maar met de derde plaats kon dit team deze promotie vergeten.

Alle leden, die hun steentje hebben bijgedragen aan bovengenoemde wedstrijden, worden zonder namen te noemen bedankt.

Richard de Jong